Telefon Mobil Apple iPhone XS, OLED Super Retina HD 5.8inch, 64GB Flash, Dual 12MP, Wi-Fi, 4G, iOS (Silver) - Apple


Telefon Mobil Apple iPhone XS, OLED Super Retina HD 5.8inch, 64GB Flash, Dual 12MP, Wi-Fi, 4G, iOS (Silver)
2579.99 Lei

Disponibil

(01-08-2021)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara telefon mobil apple apple de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru telefon mobil apple apple

  Bine ați venit pe ecrane mari.     Niciun alt Telefon nu este ca iPhone. Fiecare decizie care merge în iPhone o face să se distanțeze. De la modul în care se realizează, la modul în care construim intimitatea și securitatea de la bun început, la modurile inovatoare prin care reciclam componentele.. Și până la 512 GB de stocare.     Și asta. iPhone XS oferă LTE de clasă Gigabit pentru viteze de descărcare foarte rapide.     Control complet de adâncime. Acum puteți regla adâncimea de câmp în portrete după fotografiere.
Fotografiile în modul portret arata chiar mai profesionist, datorită unei neclarități sofisticate a fundalului.     Efect de bokeh îmbunătățit.
Pixeli mai mari și mai adânci. Un nou senzor creează o mai bună fidelitate a imaginii, o acuratețe a culorii și o reducere a zgomotului în cazul fotografiilor cu lumină scăzută.
Noile cadre secundare, un senzor mai rapid și chipul puternic A12 Bionic aduc mai multă lumina și detalii umbrite la fotografiile dvs.   Smart HDR.     Sistem inovator cu cameră dublă. Cea mai populară camera din lume definește o nouă eră a fotografiei. În cazul în care un senzor inovator funcționează cu ISP și Neural Engine pentru a vă ajuta să creați fotografii ca niciodată înainte.     A12 Bionic. Acesta este cel mai inteligent, cel mai puternic chip dintr-un smartphone, cu urmatoarea noastra generatie Neural Engine. Pentru experiențe uimitoare ale realității augmentate. Imagini incredibile cu controlul adâncimii. Și viteza și fluiditate în tot ceea ce faceți. Și acum este chiar mai rapidă.   Face ID avansat. Securitatea este simplă atunci când fața ta este parola. Puteți să vă deblocați iPhone-ul, să vă conectați la aplicații și să plătiți lucrurile cu o privire. Este cea mai sigură autentificare faciale vreodată într-un smartphone.
Partea din spate a geamului permite iPhone-ului să se încarce fără fir.³ Și se incarca chiar mai repede decât iPhone-ul X.   Încărcare fără fir.
Finisajele auriu si gri spatial utilizează un proces fizic avansat de depunere a vaporilor pe benzile din oțel inoxidabil pentru culori și reflexie care completează frumos sticla.   Procesul de culoare PVD.     Oțel inoxidabil de calitate chirurgicală.
Apple folosește un aliaj special conceput pentru a crea benzi structurale în trei finisaje. Și un nou nivel de rezistență la apă și praf.
Prelucrate prin precizie chirurgicala.
Un nou finisaj de aur, realizat cu un proces la nivel atomic.
Cel mai durabil geam vreodată într-un smartphone.     Materiale excepționale. Și iPhone XS Max are cel mai mare ecran pus vreodată pe un iPhone.
Ecranele personalizate OLED pe iPhone XS oferă cea mai precisă culoare din industrie, HDR și negru adevărat. În mare și mai mare.   Super Retina.
Luat la extrem. iPhone XS este tot ce vă place la iPhone. Și un sistem revolutionar cu două camere.
Cel mai inteligent și mai puternic chip dintr-un smartphone.
Cel mai rapid Face ID.   Super Retina în două dimensiuni - incluzand cel mai mare ecran pus vreodată pe un iPhone.   Bine ați venit pe ecrane mari


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse