Telefoane cu tub, Alex Toys - Alex Toys


Telefoane cu tub, Alex Toys
92.97 Lei

Disponibil

(01-03-2021)
Cumpara de la ookee.ro

Produs vandut de ookee.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara telefoane cu tub alex toys de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru telefoane cu tub alex toys

Telefoane cu tub, Alex Toys Produs recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani   Alo! Ma auzi? Sunt aici… dupa colt! Un set de joaca special si foarte distractiv pentru micuti - convorbirile telefonice prin tub se pot desfasura in casa sau afara, sunetul fiind de o calitate foarte buna.
Alex a devenit un stil de viata! Alex ajuta copiii sa intre jucandu-se intr-o lume minunata in care invata si descopera lucruri noi!.
Jucariile Alex sunt vandute in peste 80 de tari.
Preocuparea permaneta pentru calitate, design si inovatie a adus jucariilor Alex peste 300 de premii prestigioase din partea organizatiilor din domeniu.
Activitatile propuse copiilor sunt placute, distractive si ofera acestora deschidere catre noi abilitati, noi idei si o noua lume.
Misiunea Alex este sa aduca copiilor jucarii de calitate, creative si pentru dezvoltare, care sa-i ajute pe copii sa-si dezvolte personalitatea si sa-si cladeasca stima de sine.
Principalele game produse de Alex Toys sunt: jucarii pentru bebelusi - Alex Jr., jucarii de baie - Rub a Dub si Tub Tunes, jucarii de indemanare si creatie pentru prescolari - Alex Little Hands, jucarii creative si pentru dezvoltarea imaginatiei.
De-a lungul anilor,  Alex a crescut constant, ajungand sa produca peste 1,000 de  modele de jucarii si kituri de creatie din cele mai diverse.
Compania producatoare de jucarii Alex Toys a luat fiinta in anul 1986 cu o linie de jucarii de creatie de cea mai buna calitate.
Telefonul cu tub de la AlexToys se poate achizitiona exclusiv de pe ookee.ro Jucaria/produsul se poate utiliza simultan de: 2 copii.
Va dorim convorbiri placute! Aceasta jucarie dezvolta limbajul, abilitatile de comunicare, relatiile interpersonale.
Setul include un tub flexibil de 3 metri lungime si doua telefoane, unul rosu si unul albastru.
Telefoane cu tub, Alex Toys Produs recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani   Alo! Ma auzi? Sunt aici… dupa colt! Un set de joaca special si foarte distractiv pentru micuti - convorbirile telefonice prin tub se pot desfasura in casa sau afara, sunetul fiind de o calitate foarte buna


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse