Set 2 curele pentru mutat mobila - Smart World Solutions


Set 2 curele pentru mutat mobila
49.00 Lei

Disponibil

(18-09-2019)
Cumpara de la teamdeals.ro

Produs vandut de teamdeals.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara set 2 curele smart world solutions de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru set 2 curele smart world solutions

Set 2 curele pentru mutat mobila incurajeaza ridicarea corespunzatoare a obiectelor grele si de dimensiuni mari, si distribuie greutatea pe tot corpul lasand astfel mainile libere si usurand manevrarea mobilierului.
De acum mobila dumneavoastra va fi mai usor de miscat, manipulat si transportat cu noile curele pentru mutat piesele de mobilier. ? protejati-va de ranire atunci cand miscati mobila ? transportatul si toate celelalte incarcaturi grele vor deveni usor de manipulat cu ajutorul acestu set 2 curele pentru mutat mobila ? din material: Nylon extrem de rezistent ? un model solid ? cu duritate moale ? lungime: 27.2 cm ? latime: 4.5 cm ? culoare: portocaliu Continut colet: 1 x set 2 curele de mutat mobila.
Detalii tehnice: ? set-ul de curele pentru mutat mobilierul sunt reglabile cu 3 sectiuni ridicare pentru a putea transporta cu usurinta obiecte mici si mari ? aceste curele de mutat mobila sunt foarte necesare pentru mutat mobilierul dumneavoastra sau produse de greutate si volum mare ? se poate folosi ca o parghie care va face ca tot ceea ce ridicati sa se simta mai usor de 50%.
Set 2 curele pentru mutat mobila incurajeaza ridicarea corespunzatoare a obiectelor grele si de dimensiuni mari, si distribuie greutatea pe tot corpul lasand astfel mainile libere si usurand manevrarea mobilierului.
De acum mobila dumneavoastra va fi mai usor de miscat, manipulat si transportat cu noile curele pentru mutat piesele de mobilier


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse