Proiector laser pentru exterior - Online Deal


Proiector laser pentru exterior
170.00 Lei

Disponibil

(23-08-2019)
Cumpara de la teamdeals.ro

Produs vandut de teamdeals.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara proiector laser pentru online deal de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru proiector laser pentru online deal

Proiector laser rosu-verde, metalic, pentru exterior Avantajele utilizarii acestui produs: -Proiectorul laser inlocuieste cu succes orice instalatie luminoasa, astfel scapati de firele incurcate, becurile arse si nu veti mai pierde timpul cu instalarea. -Putere de proiectie 5W -Rezistent la temperaturi intre -26?C si 32?C -Alimentare: intrare AC 100V-220V, 50Hz-60Hz; iesire DC 5V 1A -laser clasa 3A -Dimensiuni: 99 x 95 mm -Material: Metal rezistent. -Protectie la intemperii IP65 -Cablu cu lungimea de 460 cm. -Lumini de culoare rosie si verde Specificatii: -laser Verde 20mW @ 532nm -laser Rosu 100mw @ 650nm. -Proiectorul are efecte de lumina care pot acoperi o suprafata de pana la 300 m? in functie de factorii externi. -Carcasa are durabilitate in timp in zapada, ploaie si soare si nu necesita intretinere speciala.
Caracteristici: -Dispune de o carcasa din metal, rezistenta la intemperii. -Peisajul stelar creat de Proiector este unul clar si bine conturat -Consum redus, rezultate de exceptie! -Cu acest Proiector economisiti bani, nemaivorbind de economia suplimentara la factura de energie electrica.
Folosind un suport lung proiectorul poate fi plasat (infipt)in zapada dar si pamant. -Se monteaza extrem de rapid si usor! -Cu acesta imediat se vor aprinde efecte de lumina. -Proiectorul este ideal pentru sarbatori, petreceri aniversare si petreceri de familie. -Acesta ofera imagini uimitoare in casa, dar si in afara acesteia! -Cu ajutorul sistemului de luminii-laser va umple de splendoare caminul dumneavoastra intr-o secunda. Proiector laser rosu-verde, metalic, pentru exterior Avantajele utilizarii acestui produs: -Proiectorul laser inlocuieste cu succes orice instalatie luminoasa, astfel scapati de firele incurcate, becurile arse si nu veti mai pierde timpul cu instalarea


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse