Proiector laser pentru exterior sau interior, rezistent la apa, la doar 188 RON in loc de 399 RON - Special Offers


Proiector laser pentru exterior sau interior, rezistent la apa, la doar 188 RON in loc de 399 RON
188.00 Lei

Disponibil

(18-09-2019)
Cumpara de la teamdeals.ro

Produs vandut de teamdeals.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara proiector laser pentru special offers de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru proiector laser pentru special offers

Proiector laser Star Avantajele utilizarii acestui produs: -Proiectorul laser Star inlocuieste cu succes orice instalatie luminoasa, astfel scapati de firele incurcate, becurile arse si nu veti mai pierde timpul cu instalarea. -Dimensiuni: 13.5 x 9.8cm -Handle Length: 30cm -Material: Plastic rezistent. -Power: 100-240V, 50 / 60HZ. -Cablu cu lungimea de 1m. -Waterproof: IP44. -Impact: Firefly point over 2000-4000. -Proiectorul Star efecte de lumina care pot acoperi pana la 300 m2 de efect 3D holografic! -Lumini de culoare rosie si verde -laser Verde 50mW @ 532nm -laser Rosu 100mw @ 470nm. -Carcasa are durabilitate in timp in zapada, ploaie si soare si nu necesita intretinere speciala.
Caracteristici: -Dispune de o carcasa de plastic extrem de puternica, rezistenta la intemperii. -Consum redus, rezultate de exceptie! -Cu proiectorul Star economisiti bani, nemaivorbind de economia suplimentara la factura de energie electrica. -Peisajul stelar creat de Star este unul clar si bine conturat, chiar si pana la 3000 m2.
Folosind un suport lung Star poate fi plasat (infipt)in zapada dar si pamant. -Se monteaza extrem de rapid si usor! -Cu Star imediat se vor aprinde mii de efecte de lumina. -Proiectorul Star este ideal pentru sarbatori, petreceri aniversare si petreceri de familie. -Star ofera imagini uimitoare in casa, dar si in afara acesteia! -Cu ajutorul sistemului de luminii-laser va umple de splendoare caminul dumneavoastra intr-o secunda.
Proiector laser Star Avantajele utilizarii acestui produs: -Proiectorul laser Star inlocuieste cu succes orice instalatie luminoasa, astfel scapati de firele incurcate, becurile arse si nu veti mai pierde timpul cu instalarea


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse