Proiector laser de exterior stele miscatoare si joc de lumini - BothConcept


Proiector laser de exterior stele miscatoare si joc de lumini
199.00 Lei

Disponibil

(23-08-2019)
Cumpara de la teamdeals.ro

Produs vandut de teamdeals.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara proiector laser de bothconcept de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru proiector laser de bothconcept

Proiector laser de exterior stele miscatoare si joc de lumini, dispunand de o carcasa din aluminium extrem de puternica acest lucru confera rezistenta la temperaturi extrem de scazute sau ridicate.
Dimensiuni: - lungime corp Proiector 9.5cm - diametru total: 10cm - lungime cablu: ~5m - lungime suport metalic infigere: 16cmPachetul include: - Proiector laser de gradina - suport metalic pentru infingerea in pamant - suport metalic de sprijin si agatare - incarcator priza 220V - accesorii montaj *Fotografiile sunt cu titlu de informare!. -100-240V; 50/60Hz - carcasa metalica. - laserul Proiector de stele are o carcasa metalica extrem de puternica, rezistenta la intemperii usoare, avand un grad de protectie IP65 - jocurile de lumini vin in diverse combinatii de punctulete colorateCaracteristici: - grad de protectie la intemperii IP65 - laserul rosu dispune de 100mW-650nM iar laserul verde dispune de 20mW-532nM. - indiferent de cat de aproape sau de departe este, stelele sunt intotdeauna vizibile in mod clar. - folosind un suport lung proiectorul laser de stele poate fi amplasat (infipt) in zapada dar si pamant. - sistemul are o caracteristica unica, aveti nevoie doar un alimentator la reteaua electrica iar acesta va functiona perfect.
Specificatii Proiector laser de exterior: - acest sistem de lumini va poate crea o fabuloasa imagine de basm dumneavoastra si copiilor, fie in interiorul fie in exteriorul casei.
Functioneaza si la -20 grade.
Proiectorul este ideal pentru Sarbatorile de Craciun, An Nou, reuniuni de familie, petreceri, aniversari, dar si cu ocazia speciala a diferitelor evenimente de peste an.
Carcasa este rezistenta la orice impact, are durabilitate in timp in zapada, ploaie si soare si nu necesita intretinere speciala.
Datorita suportului in forma de tepusa, acest laser rosu si verde multi punct artificii, se poate fixa foarte usor oriunde in zapada sau in pamant, pentru a proiecta cu succes o multime de efecte si jocuri de lumini.
Proiector laser de exterior stele miscatoare si joc de lumini, dispunand de o carcasa din aluminium extrem de puternica acest lucru confera rezistenta la temperaturi extrem de scazute sau ridicate


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse