Proiector laser de exterior, din aluminiu, cu imagini diferite: Craciun, Halloween, Aniversari, Inimioare - Special Offer


Proiector laser de exterior, din aluminiu, cu imagini diferite: Craciun, Halloween, Aniversari, Inimioare
198.00 Lei

Disponibil

(23-08-2019)
Cumpara de la teamdeals.ro

Produs vandut de teamdeals.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara proiector laser de special offer de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru proiector laser de special offer

Proiector laser de exterior cu diverse imagini, dispunand de o carcasa din aluminium extrem de puternica, acest lucru conferindu-i rezistenta la temperaturi extrem de scazute sau ridicate.
Dimensiuni: - lungime corp Proiector 9.5cm - diametru total: 10cm - lungime cablu: ~5m - lungime suport metalic infigere: 16cm Pachetul include: - Proiector laser de gradina Star Motion - 12 planse cu diverse modele (stelute, inimioare, porumbei, pentru aniversari, pentru Haloween, pentru Craciun, etc.) - suport metalic pentru infingerea in pamant - suport metalic de sprijin si agatare - incarcator priza 220V - accesorii montaj . - 100-240V; 50/60Hz - carcasa metalica.
Caracteristici: - grad de protectie la intemperii IP65 - laserul rosu dispune de 100mW-650nM, iar laserul verde dispune de 20mW-532nM. - jocurile de lumini vin in diverse combinatii de punctulete colorate. - laserul Proiector de stele are o carcasa metalica extrem de puternica, rezistenta la intemperii usoare, avand un grad de protectie IP65. - indiferent de cat de aproape sau de departe este, stelele sunt intotdeauna vizibile in mod clar. - folosind un suport lung proiectorul laser de stele poate fi amplasat (infipt) in zapada, dar si in pamant. - sistemul are o caracteristica unica, aveti nevoie doar de un alimentator la reteaua electrica, iar acesta va functiona perfect.
Specificatii Proiector laser de exterior: - acest sistem de lumini va poate crea o fabuloasa imagine de basm dumneavoastra si copiilor, fie in interiorul, fie in exteriorul casei.
Functioneaza si la -20 grade.
Culori imagini: alb, albastru, verde si rosu Datorita suportului in forma de tepusa, acest laser rosu si verde multi punct artificii, se poate fixa foarte usor oriunde in zapada sau in pamant, pentru a proiecta cu succes o multime de efecte si jocuri de lumini.
Carcasa este rezistenta la orice impact, are durabilitate in timp, in zapada, ploaie si soare si nu necesita intretinere speciala.
Proiectorul tip Motion este ideal pentru Sarbatorile de Craciun, An Nou, reuniuni de familie, petreceri, aniversari, dar si cu ocazia speciala a diferitelor evenimente de peste an.
Proiector laser de exterior cu diverse imagini, dispunand de o carcasa din aluminium extrem de puternica, acest lucru conferindu-i rezistenta la temperaturi extrem de scazute sau ridicate


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse