Mini proiector Laser cu jocuri de lumini - TUmag


Mini proiector Laser cu jocuri de lumini
95.00 Lei

Disponibil

(23-08-2019)
Cumpara de la teamdeals.ro

Produs vandut de teamdeals.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara mini proiector laser tumag de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru mini proiector laser tumag

Mini proiector efecte Laser cu trepied Stage Lighting In modul automat, proiectorul va afisa in mod constant o serie de luMini Laser in culorile verde si rosu, cu modele diferite precum cercuri, inimioare, stelute, flori, fluturi iar cand este setat sa se activeze la sunet, ritmul muzicii va forma noi variatii, in functie de puterea sunetelui si de tonurile emise.
Se recomanda a se opri dupa 2 ore pentru a se raci dioda Pachetul contine: - Mini proiector Laser - Transformator - Trepied pentru Mini proiector Laser .
Informatii tehnice: - Laser verde cu rosu cu animatie - LuMini Laser ce se raspandesc imediat dupa pornire - Mod Auto si modul cu sunet (microfon) - Clasa laser: III A - Putere de iesire: 532nm/50mW, 650nm/100mW - Alimentare: 220V 110V, DC12V - Ventilator de racire - Indicat pentru: baruri, cluburi, patinoare, petreceri private, nunti - Dimensiuni: 12 x 9.8 x 4.5 cm - Timp de utilizare, maxim 2 ore.
Strobolaserul Mini Stage Lighting are functii variate cu care cu siguranta petrecerea dumneavoastra va fi una deosebita.
Mini proiector efecte Laser cu trepied Stage Lighting In modul automat, proiectorul va afisa in mod constant o serie de luMini Laser in culorile verde si rosu, cu modele diferite precum cercuri, inimioare, stelute, flori, fluturi iar cand este setat sa se activeze la sunet, ritmul muzicii va forma noi variatii, in functie de puterea sunetelui si de tonurile emise


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse