Lenjerie de pat din microfibra si fata de perna 63 x 63 cm, Basic Feelfree" White / Light Grey" -


Lenjerie de pat din microfibra si fata de perna 63 x 63 cm, Basic Feelfree" White / Light Grey"
92.00 Lei

Disponibil

(23-08-2019)
Cumpara de la somproduct.ro

Produs vandut de somproduct.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara lenjerie de pat de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru lenjerie de pat

Lenjerie de pat din microfibra si fata de perna 63 x 63 cm, "Basic Feelfree" White / Light GreynMaterial: 100% microfibra nCuloare: Alb / Gri deschisnDescriere:nLenjeria de pat din colectia Basic este extrem de delicata, garantand un confort ridicat la utilizare. .
In timpul productiei s-au folosit doar materiale care limiteaza si impiedica cresterea bacteriilor si acarienilor, ingrijindu-se de starea de sanatate a clientilor.
Selectia mare de stiluri, culori si materiale va va permite sa creati un decor de vis.
Produsele acestui brand sunt fabricate din materiale de inalta calitate si cu o mare atentie la detalii, care asigura durabilitatea acestora.
O idee perfecta pentru un cadou original.nDimensiuni: nLenjeria contine o fata de pilota si una sau doua fete de perna, in functie de dimensiunea pilotei:n- 200 x 140 cm (1 buc) / 63 x 63 cm (1 buc)n- 200 x 200 cm (1 buc) / 63 x 63 cm (2 buc)n- 220 x 240 cm (1 buc) / 63 x 63 cm (2 buc)nProprietati:n100% MicrofibranDensitate: 85 gr/m2nMod de intretinere: nSpalare la temperatura de 60 de grade Celsius.nNu se poate curata uscat sau chimic.nNu se folosesc inalbitori.nSe spala inainte de prima utilizare.nDespre brand:nMarca Decoking vine cu o gama larga de produse chiar si pentru clientii cei mai exigenti.
Materialul este moale si placut la atingere, iar culorile sale dau o infatisare eleganta dormitorului dumneavoastra.
Lenjerie de pat din microfibra si fata de perna 63 x 63 cm, "Basic Feelfree" White / Light GreynMaterial: 100% microfibra nCuloare: Alb / Gri deschisnDescriere:nLenjeria de pat din colectia Basic este extrem de delicata, garantand un confort ridicat la utilizare


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse