"Kit Statie radio CB Midland Alan 52 DS + Antena CB Midland ML145 cu magnet" - "Midland"


"Kit Statie radio CB Midland Alan 52 DS + Antena CB Midland ML145 cu magnet"
0.00 Lei

Disponibil

(20-08-2019)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara "kit statie radio "midland" de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru "kit statie radio "midland"

" Display generos   Display-ul este generos, raportat la dimensiunile statiei, iluminat albastru si afiseaza canalul, nivelul emisiei / receptiei, alaturi de o multitudine de alte functii active ale produsului.    ".     Magnet puternic   Aceasta baza Midland 120/PL are un magnet puternic pentru dimensiunea ei, ce ii ofera o prindere foarte buna de cupola masinii, si rezistenta si stabilitate chiar si la viteze mari.
Baza de la Midland 120/PL are un cablu de calitate cu o lungime de 3 m, ce permite asezarea antenei pe cupola masinii fara nici o problema, si asezarea cablului astfel incat sa nu deranjeze pasagerii.     Lungime cablu   Lungimea cablului este un factor important in alegerea unei baze magnetice.     Suport cauciuc inclus   Pentru a proteja cupola masinii de eventuale zgarieturi, dar fara a afecta functionarea in parametri optimi a antenei, baza magnetica 120/PL este prevazuta cu un suport de cauciuc subtire si rezistent, ce protejeaza si de apa conexiunile si lipiturile din interiorul acesteia.         Baza magnetica   Baza magnetica Midland 120/PL are un diametru de 125 mm, dimensiune ce ii ofera antenei stabilitate chiar si la viteze mari, avand un design placut.
Tot ce trebuie sa faceti este sa o montati pe o baza magnetica sau o montura fixa (care nu sunt incluse in pachet), sa o conectati la o Statie radio CB, si sa ii faceti calibrarea pentru a o utiliza la performante maxime.     Pachet   Aceasta Antena este gata de montaj avand in pachet: antena, surub si imbus pentru calibrare.
Antena Midland ML145 are o lungime de 160 cm.
Astfel cu cat Antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.     Lungime Antena   Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic.
Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti, pot duce la micsorarea acestei distante.
Astfel distanta maxima de comunicare de 15 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard.     Distanta de comunicare   Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB.       Performante   Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are Antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.1, putere maxima aplicata 400 W, impedanta 50 Ohmi, otel inoxidabil etc.
Conexiunile de microfon si casca/difuzor permit conectarea hands-free-ului dedicat Midland MA31-L cu care putem emite direct de la lavaliera si putem receptiona in casca din ureche.     Conectivitate   Statia Alan 52 DS este multifunctionala avand o dubla utilizare: in masina cu Antena pe caroserie si in camp deschis (parcare) cu acumulatori si antenuta BNC.  Mufa BNC permite atasarea unei antene micute doar la utilizarea statiei in camp deschis (parcari).     Putere reglabila   Puterea de emisie reglabila High/Low este utila atat in anumite tari din UE unde este reglementata prin lege diferit de Romania, cat si in momentele cand statia se foloseste in camp deschis pentru a economisi din baterie.     Multi Band   Pentru cei ce folosesc alte benzi de comunicatie, utilizate in alte tari ale Europei, statia este prevazuta cu posibilitatea schimbarii normei de lucru in corespondenta cu fiecare tara in parte.     Functii multiple   Desi este o Statie de dimensiuni foarte mici, vine cu o multitudine de functii: Squelch Automat Digital, scanare canale, Dual watch, blocare tastatura, iluminare ecra,  navigare rapida intre canale, EMG, Putere high/low (4W/1W).
Pe langa acestea, dimensiunile reduse va permit sa o asezati in cotiera, sau in spatiile de dimensiuni reduse din bordul oricarui autoturism.
Statia radio incape in palma (asemanator unui walkie talkie) si poate fi utilizata cu o singura mana fara nici o problema.     Dimensiuni reduse   Acum puteti profita de avantajele multiple ale celei mai mici statii radio CB. " Display generos   Display-ul este generos, raportat la dimensiunile statiei, iluminat albastru si afiseaza canalul, nivelul emisiei / receptiei, alaturi de o multitudine de alte functii active ale produsului


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse