"Kit Statie radio CB Albrecht AE 6110 ASQ + Antena PNI S75 montura cu cablu si mufa PL" - "Albrecht"


"Kit Statie radio CB Albrecht AE 6110 ASQ + Antena PNI S75 montura cu cablu si mufa PL"
0.00 Lei

Disponibil

(20-08-2019)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara "kit statie radio "albrecht" de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru "kit statie radio "albrecht"

" Statie radio CB multistandard   Albrecht AE 6110 are toate caracteristicile esentiale unei statii radio CB.   ".
In afara de aceste situatii nu se recomanda o inclinare mai mare de 30 de grade deoarece poate afecta performantele antenei.   Unghi reglabil   Aceasta Antena poate fi inclinata cu ajutorul surubului cu fluture cu care este prevazuta, pentru a intra in pasaje, garaje sau parcari cu inaltime mica.   Accesorii pentru prindere fixa incluse   Antena PNI S75 include include toate accesoriile necesare montajului pe masina: 4 m de cablu RG58, mufa PL259 si montura pentru prindere fixa.
Antena din acest kit are o lungime de 76 cm (baza magnetica inclusa).
Astfel cu cat Antena este mai lunga, cu atat este mai mare raza de actiune.   Lungime Antena   Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic.
Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.
Astfel, distanta de comunicare de 10 km se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard.   Distanta de comunicare   Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB.   Performante Antena CB   Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are Antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.2:1, putere maxima aplicata 250 W, impedanta 50 Ohmi, otel inoxidabil etc.   Functii multiple   Albrecht AE 6110 ofera utilizatorilor sai o serie de functii cum ar fi: RF Gain (sensibilitate reglabila a receptiei), ASQ (squelch automat), Scan (scanare canale), EMG (buton 9/19 pentru apelare directa canal urgente).
Carcasa turnata ii asigura stabilitate si rezistenta.   Dimensiuni reduse   Cu doar 10 cm latime si 2,5 cm inaltime, Albrecht AE 6110 poate fi plasata cu usurinta intr-un spatiu mic.
Poate fi adaptata tuturor standardelor CB europene, fiind usor de utilizat. " Statie radio CB multistandard   Albrecht AE 6110 are toate caracteristicile esentiale unei statii radio CB


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse