"Kit Statie radio CB Albrecht AE 6110 ASQ + Antena Midland ML145 cu magnet" - "Albrecht"


"Kit Statie radio CB Albrecht AE 6110 ASQ + Antena Midland ML145 cu magnet"
0.00 Lei

Disponibil

(20-08-2019)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara "kit statie radio "albrecht" de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru "kit statie radio "albrecht"

" Statie radio CB multistandard   Albrecht AE 6110 are toate caracteristicile esentiale unei statii radio CB.   ".   Baza magnetica   Baza magnetica din pachet este prevazuta cu un cablu de 3 m, suficient pentru asezarea antenei pe cupola, are un diametru de 125 mm si un magnet puternic ce ofera antenei stabilitate chiar si la viteze mari.
Antena Midland ML145 are o lungime de 160 cm.
Astfel cu cat Antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.   Lungime   Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic.
Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti, pot duce la micsorarea acestei distante.
Astfel distanta maxima de comunicare de 15 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard.   Distanta de comunicare   Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB.   Performante Antena CB   Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are Antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.1, putere maxima aplicata 400 W, impedanta 50 Ohmi, otel inoxidabil etc.   Functii multiple   Albrecht AE 6110 ofera utilizatorilor sai o serie de functii cum ar fi: RF Gain (sensibilitate reglabila a receptiei), ASQ (squelch automat), Scan (scanare canale), EMG (buton 9/19 pentru apelare directa canal urgente).
Carcasa turnata ii asigura stabilitate si rezistenta.   Dimensiuni reduse   Cu doar 10 cm latime si 2,5 cm inaltime, Albrecht AE 6110 poate fi plasata cu usurinta intr-un spatiu mic.
Poate fi adaptata tuturor standardelor CB europene, fiind usor de utilizat. " Statie radio CB multistandard   Albrecht AE 6110 are toate caracteristicile esentiale unei statii radio CB


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse