Jucarie Chicco Tutti frutti pentru carucior, 3-24 luni - Chicco


Jucarie Chicco Tutti frutti pentru carucior, 3-24 luni
54.90 Lei

Disponibil

(20-08-2019)
Cumpara de la chicco.ro

Produs vandut de chicco.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara jucarie chicco tutti chicco de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru jucarie chicco tutti chicco

Jucarie Chicco Tutti frutti pentru carucior, 3-24 luniCele 3 jucarioare moi si colorate ajuta micutul sa-si dezvolte abilitatile tactile datorita varietatii de materiale utilizate in confectionarea jucariilor.
Caracteristici:- clama usor de utilizat pentru agatarea jucariei de carucior- concept vintage inspirat din tendinta actuala de a manca sanatos.- varietate larga de activitati manuale fiind in acelasi timp o Jucarie tip zornaitoare i una care ofera posibilitatea exersarii jocului pentru copii cunoscut sub numele de "cucu-bau".- Jucarie confectionata din materiale de foarte inalta calitate, lavabila in masina automata.- dimensiuni fara ambalaj: 25*25*5 cm- dimensiuni cu ambalaj: 21*25*10 cm .
Jucarie Chicco Tutti frutti pentru carucior, 3-24 luniCele 3 jucarioare moi si colorate ajuta micutul sa-si dezvolte abilitatile tactile datorita varietatii de materiale utilizate in confectionarea jucariilor.
Caracteristici:- clama usor de utilizat pentru agatarea jucariei de carucior- concept vintage inspirat din tendinta actuala de a manca sanatos.- varietate larga de activitati manuale fiind in acelasi timp o Jucarie tip zornaitoare i una care ofera posibilitatea exersarii jocului pentru copii cunoscut sub numele de "cucu-bau".- Jucarie confectionata din materiale de foarte inalta calitate, lavabila in masina automata.- dimensiuni fara ambalaj: 25*25*5 cm- dimensiuni cu ambalaj: 21*25*10 cm


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse