Detector profesional telefoane mobile CAM-105W - JJN Digital


Detector profesional telefoane mobile CAM-105W
17284.32 Lei

Disponibil

(01-03-2021)
Cumpara de la spy-shop.ro

Produs vandut de spy-shop.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara detector profesional telefoane jjn digital de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru detector profesional telefoane jjn digital

Acest dispozitiv a fost conceput pentru a detecta si localiza frecventa de telefonie mobila, generata de aparate precum telefoanele mobile, smartphone-uri, tablete, PDA-uri, microfoane GSM, localizatoare GPS sau camere wireless 3G/4G.
Modul Cellular Live ce detecteaza doua semnale de tip 2G si 3G Jurnal de evenimente sub forma unui grafic indicator Modul Grafic LIVE al spectrului de frecvente Modul ce afiseaza LIVE frecventa de 2.4 Ghz Bluetooth & WiFi detectata.
Detectie poate fi semnalata acustic prin BEEP-uri sau prin functia de alertare prin vibratii, oferindu-i libertatea utilizatorului sa se apropie de subiect fara ca acesta sa isi dea seama.
Fiecare banda de frecvente are un grafic indicator individual, format din 20 de segmente, pentru a creste precizia ratei de detectie, oferindu-i posesorului posibilitatea sa si localizeze dispozitivul emitent.
Distanta maxima de detectie este influentata si de puterea semnalului sau de frecventele ambientale.
Dispozitivul incorporeaza mai multe amplificatoare de mare putere ce asigura o distanta maxina de detectie de pana la 50 m.
Meniul simplu si intuitiv afisat pe display-ul color al detectorului ii permite utilizatorului sa vizualizeze in timp real spectrul de frecvente sau istoricul unei operatiuni anterioare.
Detectorul CAM-105W de telefoane mobile va depista semnalul transmis din orice spectru cum ar fi: 900 Mhz (2G), 1800 Mhz (2G/4G), 2100 Mhz (3G), si cea mai noua generatie 4G – 800 Mhz si 2600 Mhz (4G LTE).
Mai mult, acest dispozitiv memoreaza si istoricul evolutiei spectrului de frecvente din aria de acoperire.
Detectorul ofera un nivel de detectie nemaiintalnit pana acum la un Detector portabil.
Acesta poate fi utilizat in sali de clase sau conferinte, pentru detectia dispozitivelor ascunse, sau folosirea neautorizata a telefoanelor mobile in birouri, sali de examen, spitale, penitenciare sau in masina pentru detectia dispozitivelor de localizare GPS.
Detecteaza orice tip de telefon, chiar si cele de ultima generatie care transmit prin 4G.
CAM-105W este un Detector portabil profesional construit special pentru a detecta si analiza spectrul de frecvente emis de telefoanele mobile.
Acest dispozitiv a fost conceput pentru a detecta si localiza frecventa de telefonie mobila, generata de aparate precum telefoanele mobile, smartphone-uri, tablete, PDA-uri, microfoane GSM, localizatoare GPS sau camere wireless 3G/4G


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse