Cooler Laptop Thermaltake Satellite 2-in-1, Difuzor Stereo (Negru) - Thermaltake


Cooler Laptop Thermaltake Satellite 2-in-1, Difuzor Stereo (Negru)
100.99 Lei

Disponibil

(14-12-2019)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara cooler laptop thermaltake thermaltake de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru cooler laptop thermaltake thermaltake

  Cooler si Difurzor Satellite 2-in-1      Thermaltake Satellite 2-in-1 este un Cooler Laptop 2-in-1, care combină ventilatoarele de răcire cu difuzoare duale.
Firele pot fi, de asemenea, stocate în interior, potrivit pentru a fi folosit oriunde.. • Design compact și portabil     Cu un design distinctiv, compact și ușor de transportat, Thermaltake Satellite 2-in-1 este cel mai bun partener al utilizatorilor de laptop.     • Stocare eficientă     Capacul elegant face depozitarea eficientă, ușor de organizat, plus, face mediul de joc și de lucru curat și ordonat.
Acesta vă oferă o experiență de vizionare mai confortabilă pentru perioade mai lungi de timp.     • Confort ergonomic     Proiectat pentru sanatatea ta - setările multiple de înălțime permite utilizatorilor schimbarea unghiurilor pentru o vizualizare mai bună pentru diferite utilizări.
Bucurați-vă de muzica preferată, jocuri și clipuri video cu sunet de înaltă calitate.     • Boxe integrate     Difuzoarele duale 2.0 furnizează în mod constant un sunet clar și complet. • Ventilatoare duble de răcire     Ventilatoare 2 x 50mm care au o viteză de rotație de până la 2500, evacuează căldura în mod eficient, permițând conductivitate termică maximă pentru performanțe de răcire maxime.
Este ușor de transportat, depozitat și se potrivește cu orice tip de laptop.
Se desface fără efort și se adaptează la mai multe înălțimi pentru o tastare confortabilă.
Este cea mai bună alegere pentru utilizatorii de laptop, deoarece oferă conductivitate termică eficientă, precum și efecte de sunet de calitate.   Cooler si Difurzor Satellite 2-in-1      Thermaltake Satellite 2-in-1 este un Cooler Laptop 2-in-1, care combină ventilatoarele de răcire cu difuzoare duale


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse