Brad artificial, 180 cm -


Brad artificial, 180 cm
118 Lei

Disponibil

(17-01-2021)
Cumpara de la re-marcabil.ro

Produs vandut de re-marcabil.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara brad artificial 180 de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru brad artificial 180

Brad artificial, 180 cmSe apropie sarbatorile de iarna! Fii pregatit!Creeaza o atmosfera de poveste in casa ta si alege sa aduci zambete pe chipurile celor dragi tie prin achizitionarea bradului artificial de la REmarcabil!Din plastic sau natural, in zilele noastre, bradul nu ar trebui sa lipseasca din niciun camin.
Bradul artificial de la REmarcabil are o inaltime de 180 cm putand fii refolosit in fiecare an, de Craciun!Caracteristici:Materiale:-plastic Culoare:-verdeDimensiuni:-180 cm.
In Sfanta noapte de Craciun, asteptam cu mic, cu mare momentul magic al impodobirii bradului alaturi de familie si de toti cei apropiati noua.
Brad artificial, 180 cmSe apropie sarbatorile de iarna! Fii pregatit!Creeaza o atmosfera de poveste in casa ta si alege sa aduci zambete pe chipurile celor dragi tie prin achizitionarea bradului artificial de la REmarcabil!Din plastic sau natural, in zilele noastre, bradul nu ar trebui sa lipseasca din niciun camin


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse