Instalatie tip franjuri pentru Craciun, 8 metri, diverse culori,calitate premium + Cadou Instalatie de brad 100 led - VANEMAR ONLINE


Instalatie tip franjuri pentru Craciun, 8 metri, diverse culori,calitate premium + Cadou Instalatie de brad 100 led
49 Lei

Disponibil

(07-08-2020)
Cumpara de la teamdeals.ro

Produs vandut de teamdeals.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara instalatie tip franjuri vanemar online de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru instalatie tip franjuri vanemar online

Instalatie Craciun 8 metri franjuri cu 200 LED-uri.
Culori disponibile: multicolor, albastru, rosu Culorile pot sa difere in functie de stoc.. *Va rugam specificati culoarea dorita la plasarea comenzii! + Cadou Instalatie de brad 100L , pentru pom, diverse culori.
Culori: Alb rece Alb cald Multicolor Albastru Jocuri de lumini (combination, in waves, sequential, slow glow, chasing/ flash, slow fade, twinkle/ flash, steady on).
Aprox 200 LED-URI dispuse pe 48 de fire cu lungimi diferite (tip franjuri inegali cu lungime de 26 cm, 52 cm si 80 cm) Dispunerea ledurilor este secventiala (16 franjurii cu 3 LED-uri si lungimea de 26 cm, 16 franjuri cu 6 LEDuri cu lungimea de 52 cm si 16 franjuri cu 9 LED-uri si lungime de 80 cm) Franjurii sunt dispusi ciclic (1 franjure de 26 cm, urmat de un franjure de 52 cm, urmat de un alt franjure de 80 cm, insiruirea repetandu-se ciclic pana se totalizeaza cei 48 de franjuri) Alimentare 220 V ~ 50 Hz Poate fi utilizata atat in spatii de interior cat si la exterior (pentru exterior se recomanda utilizarea in spatii ferite de ploaie, ninsoare sau umezeala) Special creata pentru a fi montata in serie - prin intermediul adaptorului (stecherului) inclus.
Instalatiile sunt tip perdea luminoasa cu franjuri inegali si sunt interconectabile, putand fi prelungite.
Instalatie Craciun 8 metri franjuri cu 200 LED-uri


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse