Aragaz Electrolux EKG61182OW, 4 arzatoare, 4 zone de gatit, gaz, grill, rotisor (Alb) - Electrolux


Aragaz Electrolux EKG61182OW, 4 arzatoare, 4 zone de gatit, gaz, grill, rotisor (Alb)
1336.99 Lei

Disponibil

(19-01-2020)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara aragaz electrolux ekg61182ow electrolux de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru aragaz electrolux ekg61182ow electrolux

Aragaz Electrolux EKG61182OW Observati dintr-o privire – faceti reglaje imediate ale nivelului de caldura Cu acest Aragaz puteti vedea imediat cat gaz folositi si puteti face reglaje instant.   Caracteristici: Aragaz cu plita si cuptor pe gaz Tip plita: Gaz  Tip capac plita: Sticla zone pentru gatit frontal stanga: Arzator rapid, 3000W/100mm  zone pentru gatit spate stanga: Arzator auxiliar, 1000W/54mm zone pentru gatit frontal dreapta: Arzator semi-rapid, 2000W/70mm zone pentru gatit spate dreapta: Arzator semi-rapid, 2000W/70mm Tip cuptor: Gaz Functii cuptor: Incalzire in partea inferioara, Grill, grill + rotisor Curatare cuptor: Catalitic  Usa cuptor usor de curatat Orificiu evacuare abur din cuptor Aprindere electrica pentru zonele de gatit prin apasarea unui buton separat Aprindere electrica a cuptorului prin apasarea unui buton separat zone de gatit pe plita cu gaz cu siguranta de tip termocuplu Siguranta cuptor: Termocuplu Lungimea cablului electric: 1.15 m  .     Impresionati-va musafirii printr-o rotisare perfecta direct din cuptorul dumneavoastra! Acest rotisor este cea mai usoara si sigura metoda care va asigura servirea unei fripturi perfecte - este complet automat, trebuie doar pornit.
Este nevoie doar de o singura apasare pentru o aprindere instant.     Aprindere instant la apasarea unui buton Incepeti imediat sa gatiti doar printr-o simpla apasare a butonului de aprindere.
Puteti sa scoateti cu totul usa si panourile din sticla si sa le curatati rapid.   O usa din sticla care este usor de intretinut curata Panourile din sticla ale acestei usi sunt usor de curatat.
Interiorul sau are un strat inteligent de acoperire catalitica care absoarbe si arde grasimea, iar curatarea este mai usoara.
Este placerea controlului direct.      Cuptorul care va ajuta sa-l curatati Acest cuptor chiar va ajuta sa-l curatati.
Aragaz Electrolux EKG61182OW Observati dintr-o privire – faceti reglaje imediate ale nivelului de caldura Cu acest Aragaz puteti vedea imediat cat gaz folositi si puteti face reglaje instant


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse