Aparat de tuns pentru ingrijire corporala Philips Bodygroom series 3000 BG2026/32, Negru - Philips


Aparat de tuns pentru ingrijire corporala Philips Bodygroom series 3000 BG2026/32, Negru
191.00 Lei

Disponibil

(18-08-2019)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara aparat de tuns philips de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru aparat de tuns philips

Bodygroom series 3000 ap ingrijire corp rezistent la utilizarea sub dus tuns precis, barbierit confortabil   Peste tot sub linia gatului Sistem pentru confortul pielii 3 piepteni, 3 - 7 mm Util.   Maner ergonomic, pentru control maxim     Manerul de cauciuc este conceput sa asigure o manevrare optima, chiar si atunci cand este umed, pentru un control mai bun in timpul utilizarii in dus sau in afara acestuia..
pentru firele de par mai lungi, performanta de tundere poate fi mai buna pe parul uscat.
Aparatul pentru ingrijire corporala este 100 % rezistent la apa, asa ca il poti clati pur si simplu dupa ce termini.   Usor de curatat si utilizat in dus sau in afara acestuia     Asigura un rezultat confortabil si eficient in dus sau in afara acestuia.
Ledul pentru baterie indica nivelul de energie, respectiv cand bateria este descarcata sau incarcata.   50 de minute de utilizare fara fir dupa o incarcare de 8 ore     Baterie NiMH de mare putere, pentru utilizare pe tot corpul, cu 50 de minute de utilizare fara fir, dupa o incarcare de 8 ore.
pentru firele de par mai groase, se recomanda o pre-tundere cu piepteni ficsi.
Poti utiliza sistemul de barbierit fara piepteni, pentru un barbierit mai precis.
Ataseaza pieptenii pe sistemul de barbierit, pentru a tunde firele de par la lungimi fixe de 3 mm, 5 mm sau 7 mm.   Include 3 piepteni pentru un barbierit de 3, 5 sau 7 mm     3 piepteni inclusi pentru fire de par corporal de diferite lungimi.   Varfuri rotunjite si folii hipoalergenice pentru confortul pielii     Sistemul pentru confortul pielii dispune de o folie hipoalergenica si de varfuri rotunjite, pentru a-ti proteja pielea in timpul raderii.
Aparatele de tuns bidirectionale taie fire de par mai lungi, care sunt eliminate de folie pentru un barbierit mai precis.
Sistemul de confort pentru piele preia si tunde fire de par de diferite lungimi, fara a necesita mai multe instrumente sau contactul pielii cu margini ascutite. fara fir 50 min/incarcare 8 ore Tunde sau rade cu incredere toate zonele corpului     Proiectat pentru siguranta si confort pentru subsuori, piept si abdomen, spate si umeri, zona inghinala si picioare. Bodygroom series 3000 ap ingrijire corp rezistent la utilizarea sub dus tuns precis, barbierit confortabil   Peste tot sub linia gatului Sistem pentru confortul pielii 3 piepteni, 3 - 7 mm Util


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse