Antena statie radio CB PNI ML160 145cm Magnet 145 mm - PNI


Antena statie radio CB PNI ML160 145cm Magnet 145 mm
144.61 Lei

Disponibil

(18-09-2019)
Cumpara de la auto-soft.ro

Produs vandut de auto-soft.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara antena statie radio pni de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru antena statie radio pni

DescrierePerformantePerformanta produsului PNI ML160 este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are Antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.1 Putere maxima aplicata 400 W impedanta 50 Ohmi Otel inoxidabil etc.  Distanta de comunicareDistanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB.
Tot ce trebuie sa faceti este sa o montati baza magnetica sa o conectati la o statie radio CB si sa ii faceti o calibrare pentru a o utiliza la performante maxime.  Baza magneticaBaza magnetica din acest pachet este prevazuta cu un cablu de 4 m suficient pentru asezarea antenei pe cupola si un diametru de 145 mm cu un Magnet puternic ce ofera antenei stabilitate chiar si la viteze foarte mari.   SpecificatiiCARACTERISTICI GENERALETipAntenaFrecventa26-28 MHzCanale90Greutate350AlteleLungime cablu: 4 m Material: Otel Castig: 4 dB Impedanta: 50 Ohm Puterea maxima aplicata: 600 W Lungime: 1400 mmAccesorii incluseMagnet 145.
In acest caz 146 cm Antena + 14 cm baza rezulta o Antena de 160 cm.  Pachet completAceasta Antena este gata de montaj avand in pachet: Antena baza magnetica imbus pentru calibrare.
Astfel cu cat Antena este mai lunga cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.
Orice obstacol cum ar fi: dealuri munti cladiri pereti pot duce la micsorarea acestei distante.  LungimeLungimea antenei PNI ML160 este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic.
Astfel distanta maxima de comunicare de 15 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata camp deschis fara obstacole statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard.
DescrierePerformantePerformanta produsului PNI ML160 este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are Antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.1 Putere maxima aplicata 400 W impedanta 50 Ohmi Otel inoxidabil etc.  Distanta de comunicareDistanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse