Access Point Wireless Edimax OAP900, Gigabit, 866 Mbps, Pentru exterior (Alb) - Edimax


Access Point Wireless Edimax OAP900, Gigabit, 866 Mbps, Pentru exterior (Alb)
859.99 Lei

Disponibil

(18-08-2019)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara access point wireless edimax de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru access point wireless edimax

Soluție de exterior Puternică cu Viteze Mari AC900 Pentru Afaceri Moderne   OAP900 dispune de o carcasă rezistentă la intemperii evaluată IP65 și oferă o soluție fără fir premium concepută Pentru IMM-uri ce necesită rețele Wi-Fi performante. Şi acoperirea 5GHz înseamnă o flexibilitate maximă pent.
Design de înaltă performanţă cu viteză mare 900Mbps 5GHz 11ac Tehnologia Wireless de ultima generaţie IEEE 802.11ac oferă o viteză Giga Wi-Fi care astăzi corespunde cu cerinţele moderne ale mediilor de afaceri.
Management Centralizat: Edimax Pro Network Management Suite (NMS), suită de management centralizat Wireless web-based ușor și intuitiv, suportă Arhitectura de implementare AP Array.
Adecvat Pentru o gamă largă Pentru aplicaţiile comerciale precum, hotel, săli de conferinţă, şcoli, campusuri, resorturi, magazine, stadioane, exteriorul Mallurilor, autostrăzi, linii de cale ferată şi altele.
Mediil de afaceri: O alegere avansată Pentru aplicaţii de înaltă performanţă.
Server încorporat RADIUS: Cu management de până la 256 de conturi Pentru utilizatori.
Power over Ethernet: Suportă PoE Pasiv In si PoE Pasiv Out.
Mobilitate deosebită: O acoperire mai mare de 1,5 ori decât acces point-urile normale Pentru o acoperire totală care asigură o conectivitate Wi-Fi în mediile industriale.
Acoperire mare şi sensibilitate crescută: Radiofrecvenţa reglabilă şi o sensibilitate crescută a receptorului Pentru acoperirea spaţiilor mari.
Fast Roaming: Comutare uşoară între acces point-uri fără lag sau întreruperi, asigurând o performanţă de top şi aplicaţiile de streaming video şi voce.
Multiple SSIDs for Security Management: Supports up to 16 SSIDs ideal for multiple departments, user groups, customers or guests.
Construcție robustă: Carcasa evaluată IP65 cu protecție la apă poate funcționa normal în condiții meteo riguroase.  Realizat Pentru o utilizare intensă: Suportă până la cincizeci de utilizatori simultani, ideal Pentru mediile aglomerate şi Pentru locurile de muncă unde angajaţii pot folosi propriile device-uri.
Instalare Ușoară: Proiectat cu prindere pe Perete sau Stâlp cu un kit de instalare ușoară.   CARACTERISTICI IMPORTANTE Viteză Mare 802.11AC High Speed: IEEE 802.11ac cu viteze Wireless de până la 900Mbps.
Seria Edimax Pro este realizată Pentru a vă ajuta afacerea şi Pentru a vă oferi o conectivitate pe care să vă puteţi baza în fiecare zi, cu o siguranţă şi o eficienţă garantate, OAP900 oferă cel mai înalt nivel de performanţă Wireless de pe piaţa actuală.   Când performanţa şi securitatea sunt importante Pentru afacerea dumneavoastră, aveţi nevoie de produse care sunt realizate special.
Suport Power over Ethernet (PoE) şi o interfaţă de management pe bază de web Pentru şi opţiuni extinde se gestionare Pentru departamentele MIS şi Pentru administratorii de reţea.
Capacitate de înaltă densitate de până la 50de clienţi simultani, ideal Pentru locurile de muncă unde angajaţii pot folosi propriile device-uri, sau Pentru alte medii cu un număr mare de clienţi şi de dispozitive wireless, iar roamningul rapid permite tranziţia rapidă între mai multe Access point-uri.
SSID-urile multiple pot fi configurate Pentru departamente diferite sau Pentru diferite grupuri de utilizatori, iar serverul RADIUS oferă o verificare suplimentară cu o arhitectură scalabilă AP Pentru managementul central al Access point-urilor multiple.   Pentru afacerile care necesită securitate, flexibilitate şi viteză – seria Edimax Pro are o gamă largă de aplicaţii potenţiale, de la mediile de birou, la şcoli, campusuri, hoteluri şi spitale.
Fiind proiectat cu prindere pe perete sau stâlp cu o calitate de proiectare industrială, combinat cu un set de operațiuni și caracteristici user-friendly, fac ca acest produs să fie soluția performantă ideală Pentru operațiunile zilnice ale unei companii.
Produsul vine cu ultima tehnologie IEEE802,11ac 2x2 Pentru viteze de până la 900Mbps pe banda de 5GHz. Soluție de exterior Puternică cu Viteze Mari AC900 Pentru Afaceri Moderne   OAP900 dispune de o carcasă rezistentă la intemperii evaluată IP65 și oferă o soluție fără fir premium concepută Pentru IMM-uri ce necesită rețele Wi-Fi performante


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse