Masina de spalat rufe Samsung WW70J5446FX, EcoBubble, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm (Inox) - Samsung


Masina de spalat rufe Samsung WW70J5446FX, EcoBubble, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm (Inox)
1980.99 Lei

Disponibil

(22-01-2019)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara masina de spalat samsung de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru masina de spalat samsung

Curățare puternică Tehnologia Eco Bubble™ asigură o curățare puternică chiar și la temperaturi scăzute*. ** Ocazional pot fi necesare solicitări de service care pot genera costuri suplimentare..
Este necesară conexiune Wi-Fi. * Disponibil pe dispozitive iPhone și Android.
Astfel, economisești timp și eviți potențiale costuri pentru reparații**.   Depanare simplă Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detectează și diagnostichează problemele și furnizează soluții simple de depanare, utilizând o aplicație pentru smartphone*.   Design elegant Ușa transparentă Crystal Gloss oferă un aspect elegant și estetic, care se integrează perfect în casa ta.   Sertarul StayClean Sertarul nou StayClean ramane intodeauna curat, fara reziduuri de detergent, datorita unui sistem de spalare cu apa special.
Bumbac 40/60°, Sintetic 60°, și Denim 40° fără Bubble Soak (WF0702WKU).
Aceasta adaugă o fază suplimentară la ciclul de spălare normală, unde bulele active pătrund adânc în țesătură, astfel încât petele sunt desprinse și îndepărtate în mod eficient.* * Testat în conformitate cu IEC 60456 a 5-a ediție/ încărcătură de 8 kg/ Spălare Bubble Soak (WF80F5E5U4) vs.   Înlăturarea intensivă a petelor Cu o singură atingere de buton, tehnologia Bubble Soak înlătură o varietate de pete dificile. * Certificarea de durabilitate de 20 ani este acordată de către Asociația pentru tehnologii electrice, electronice și informaționale din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).   Durabilitate garantată Motorul cu Digital Inverter oferă o eficiență energetică superioară, zgomot minim și performanță excepțională de lungă durată, așadar este certificat să funcționeze timp de 20 de ani* - susținut de o garanție de 10 ani. ** Pe baza raportului de testare a eficienței de către Springboard Engineering cu privire la benzile EMPA, dintre soluția normală de detergent și tehnologia cu bule, fără acțiune mecanică.
Rezultatele individuale pot varia.
Bumbac 40° fără Eco Bubble (WF0702WKU). * Testat în conformitate cu IEC 60456-2010/încărcătură de 4 kg/Super Eco spălare la rece (WF80F5E5U4W) vs.
Detergentul se transformă în bule, astfel pătrunde rapid în țesătură și îndepărtează ușor murdăria, în timp ce protejează țesătura și economisește energie**. Curățare puternică Tehnologia Eco Bubble™ asigură o curățare puternică chiar și la temperaturi scăzute*


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse