Laptop HP ProBook 440 G5 (Procesor Intel® Core™ i5-8250U (6M Cache, up to 3.40 GHz), Kaby Lake R, 14inch FHD, 16GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics 620, Win10 Pro, Argintiu) - HP


Laptop HP ProBook 440 G5 (Procesor Intel® Core™ i5-8250U (6M Cache, up to 3.40 GHz), Kaby Lake R, 14inch FHD, 16GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics 620, Win10 Pro, Argintiu)
4099.99 Lei

Disponibil

(27-05-2019)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara laptop hp probook hp de calitate.
Pe buyeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru laptop hp probook hp

  Cu caracteristici complete, subţire şi uşor, modelul HP ProBook 440 permite profesioniştilor să fie productivi, atât la birou cât şi în deplasare. Îmbunătăţiţi sunetul din difuzoare  .     Reduci zgomotul Contribuiţi la atenuarea zgomotului ambiant, inclusiv a clicurilor de tastatură, cu HP Noise Cancellation.     Testat să facă faţă la drum lung Abordaţi cu încredere sarcinile de lucru, cu un ProBook care este proiectat pentru a trece testele MIL-STD 810G.
Acumulator cu durată remarcabilă de viată şi încărcare rapidă   Rămâneţi conectat Rămâneţi conectat prin tehnologia cu driver wireless cu auto-remediere şi cu suport pentru cea mai recentă tehnologie globală wireless de bandă largă, LTE 4G.
Protejaţi-vă datele prin autentificare cu mai mulţi factori     Opţiuni de stocare Obţineţi ce este mai bun din ambele lumi cu opţiunea HP dublă de stocare pe SSD si disc fix.   Nu lăsaţi nimic să vă stea în cale Exploatează noile caracteristici din Windows 10 Pro pe HP ProBook 440, care este subţire, uşor şi opţional tactil.   Experienţă captivantă Experimentează un angajament audio vibrant şi o experienţă de întreţinere a unei video-conferinţe cu HP ProBook 440 certificat pentru Skype for Business™, dotat cu funcţiile HP Audio Boost şi HP Noise Cancellation.     Conceput pentru andocare Faceţi rapid tranziţia la productivitatea unui calculator de birou, cu un singur cablu care acceptă andocarea prin USB-C™ şi care vă permite să conectaţi mai multe monitoare externe, o sursă de alimentare şi o conexiune de reţea Gigabit, prin intermediul staţiilor de andocare opţionale.
Un şasiu ultrasubţire cu un nou şi rafinat finisaj argintiu natural, care include un suport durabil pentru tastatură, realizat prin ştanţare din aluminiu de cea mai bună calitate.     Design ultrasubţire, elegant şi durabil HP ProBook 440 oferă un design elegant, pentru orice business.     Procesare puternică Traversaţi o zi cu multe activităţi ajunse la termenul de predare, cu procesoare opţionale Intel® Core™ i3/i53 din a 7-a generaţie sau Core™ i5/i7 Quad Core™ din a 8-a generaţie2 şi plăci grafice discrete NVIDIA® GeForce®, opţionale.
Ideal pentru specialiştii din birourile marilor întreprinderi sau din IMM-uri, care doresc o combinaţie convenabilă de inovaţie, securitate esenţială şi capabilităţi multimedia.
Design-ul elegant, precizia liniilor şi curburile subtile, plus performanţa Quad Core şi durata mare de viaţă a acumulatorului, fac ca acest dispozitiv ProBook să fie esenţial pentru echipele de lucru moderne.   Cu caracteristici complete, subţire şi uşor, modelul HP ProBook 440 permite profesioniştilor să fie productivi, atât la birou cât şi în deplasare


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

Listeaza produsele tale pe BUYEO

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe buyeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse